RIWA 4500 "RIVER HUNTER"


De Riwa 4500 wordt vervaardigd uit met glasvezel versterkte brandvertragende polyesterhars en gelcoat. 

Twee forse luchtkasten maken deze boot zeer veilig en onzinkbaar, óók met mensen erin. In het midden van de boot bevindt zich een zitbank/roeidoft welke een geheel vormt met het dek. De bovenzijden van het dek, luchtkasten en roeidoft zijn in antislip uitgevoerd. Voorts is de Riwa 4500 voorzien van twee kimkielen. Deze kielen bevorderen stabiliteit en koersvastheid, daarnaast geven deze kielen extra bodemsterkte en stijfheid aan de romp.

 De Riwa 4500 is goedgekeurd door de Nederlandse Scheepvaartinspectie en het Duitse BinnenSchifffahrtsBerufsGenossenschaft (B.S.B.G.) en voldoet aan NEN Norm DIN 1914:1997-09. Daarnaast is de Riwa 4500 goedgekeurd voor gebruik als reddingsboot op de binnenvaart en heeft de Riwa 4500 de goedkeuring verkregen voor gebruik door de Duitse Brandweer omdat er een gewonde op een brancard in de boot vervoerd kan worden.

U ontvangt bij aankoop van deze boot een GS (Geprüfte Sicherheit) B.S.B.G. Certificaat, een S.I. Certificaat en een Lloyd's Register of Shipping Certificaat voor de gebruikte brandvertragende materialen. Let op! De certificaten mogen slechts worden uitgereikt, als de boot compleet wordt geleverd met de accessoires die voor de certificering noodzakelijk zijn. meer informatie vind u bij de productspecificaties.  In de boot is een aluminium GS typeplaat met alle keuringsgegevens/-specificaties aangebracht.

RIWA 4500 MOEILIJK BRANDBAAR WIT/GRIJS stuksSI, BSBG. Lloyd's goedgekeurd
Momenteel niet leverbaar


Aantal